Castelló repartirà 55.000 ‘llibrets’ i cintes de la Magdalena en huit ubicacions de la ciutat

El programa es presenta demà i el repartiment es farà el dimecres, el dijous i el divendres des de les 9.00 fins a les 14.00 hores.

L'Ajuntament de Castelló repartirà el dimecres, el dijous i el divendres d'aquesta setmana els llibrets i les cintes de la Magdalena en diversos punts de la ciutat, de manera que es diversifica el repartiment i arriba així a tots els districtes, facilitant d'aquesta manera que la ciutadania puga aconseguir-los en diferents ubicacions. Així, el dimecres 16, el dijous 17 i el divendres 18, des de les 9.00 a les 14.00 hores, es repartiran els 55.000 exemplars de llibrets que s'han editat i les cintes verdes, en les tinències d'alcaldia Nord, Oest, Sud i Grau, al Palau de la Festa, en la seu del Patronat Municipal d'Esports, en el Patronat Municipal de Turisme (parc Ribalta) i en les oficines de turisme de la plaça de l'Herba i de l'estació de Renfe

“Enguany habilitem nou punts de distribució del programa i de les cintes de les festes de la Magdalena, en tinències d'alcaldia, al Palau de la Festa, en el Patronat d'Esports, en el Patronat de Turisme i en les oficines de turisme, per a facilitar que la ciutadania puga tindre accés a aquests”, ha explicat l'edil de Festes i president del Patronat Municipal de Festes, Omar Braina. “Durant tres dies, en horari matinal, els veïns i veïnes de Castelló podran recollir en diverses ubicacions el llibret i la cinta verda de la primera Magdalena des de la pandèmia”, ha destacat Braina.

El llibret de la Magdalena 2022 serà presentat demà a les 12.00 hores en la sala d'actes de l'oficina principal de Cajamar de Castelló, a la porta del Sol, com a entitat patrocinadora d'aquest.

D'altra banda, el Teatre Principal acollirà demà a partir de les 20.00 hores l'acte de presentació del Llibre de la Festa.