Festes presenta una variada programació de concerts per a la setmana de Magdalena

Braina destaca el Magdalena Rock, el Remember Fest i les actuacions de Magdalena Tradicional, Romàntica, Simfònica i Folk

Omar Braina, ha presentat hui els concerts organitzats per l'Ajuntament de Castelló per a les pròximes festes de la Magdalena, que se celebraran de l'11 al 19 de març. “Les actuacions musicals es desenvoluparan en dos espais, que són el Recinte de Fires i Mercats i la plaça Major”, ha explicat Braina. “És una programació musical variada, de diferents estils i dirigida a un públic heterogeni”, ha apuntat el regidor de Festes.

El Recinte de Fires i Mercats acollirà el Magdalena Remember Fest, el Magdalena Rock (el primer i segon dissabte de les festes, respectivament) i els concerts del dimecres, dijous i divendres. El Magdalena Remember Fest serà l'11 de març, amb actuacions ininterrompudes durant 12 hores; des de les 16.00 fins a les 4.00 de la matinada. Actuaran Tina Cousins (Pray-Mysterious Time), Sensity Wold (Give it up), Spanic (Sister golden hair), Marian Dacal B2B Eva Martí (Flying free i Fly on the wings of love), Just Luis (American pie), Double Vision (Knockin), New Limit (Smile) i Kriss Orue (Tonight). També sonarà la música d'Arturo Roger (Actv), Vicente Maffia (Spook), Kike Jaén (Nod), Los Gemelos (Puzzle) i José Conca (Chocolate). I de Vicente Añó, Paco Moliner, Josvi, Batiste, Pepo Web, Pirri i Danny A.

El Magdalena Rock tindrà lloc el dissabte 18 de març a partir de les 22.30 hores, amb les actuacions de Delest, Killus, Reincidentes i Angelus Apatrida. El dimecres 15 de març serà el torn de la música en valencià, amb Smoking Souls i Tesa (a les 23.00 hores); el dijous 16 de març, de Lèpoka i Celtas Cortos (a les 22.30 hores); i el divendres 17 de març de Bombai (23.00 hores).

Quant al cartell musical de la pròxima Magdalena que acollirà l'escenari de la plaça Major, s'han programat actuacions tots els dies a les 23.00 hores des del dilluns 13 al divendres 17 de març. Així, el dilluns 13 de març es farà la Magdalena Tradicional, amb Els de la Fileta; el dimarts 14 de març actuarà l’Associació Cant d’Estil de Castelló; el dimecres 15 de març serà el musical Magdalena Sinfónica, amb l'actuació de la Banda Municipal de Castelló i el grup The Lorian; el dijous 16 de març serà el torn de la Magdalena Romàntica, amb Rosa de Maig i Kabocafé i l'actuació de Bàrbara Breva; i el divendres 17 de març tancarà els concerts en la plaça Major Els Penalba, amb la Magdalena Folk.