Castelló estrenarà una nova zona de mesons en les pròximes festes de la Magdalena

Albergarà els mesons del vi, de la cervesa internacional i les ‘foodtruck’ i estarà situada al costat del Recinte de Fires i Mercats.

L'Ajuntament de Castelló habilitarà una nova zona de mesons per a les pròximes festes de la Magdalena, que concentrarà en un mateix espai, pròxim al Recinte de Fires i Mercats, el Mesó del Vi, la Fira de la Cervesa Internacional i la Fira Foodtruck. En concret, el Mesó del Vi estarà en el camí Caminàs, en el tram comprés entre el carrer Pare José Tavernes i el carrer José María Guinot; la Fira Foodtruck se situarà al carrer Joan Pau II, entre el Caminàs i Josefina Cruzado; i la Fira de la Cervesa Internacional també al carrer Joan Pau II, entre Josefina Cruzado i Carmen Noguera. Aquesta nova zona de mesons ocuparà una superfície de 8.800 metres quadrats (3.700 m² el Mesó del Vi, 2.300 m² la Fira de la Cervesa Internacional i 2.800 m² la Fira Foodtruck). En els voltants d'aquesta zona, a més, està previst situar un lloc de seguretat avançat.

D'altra banda, es mantindrà el Mesó de la Tapa i la Cervesa en la plaça Espanya (amb una superfície de 2.800 m²); la Fira Taurina en el passeig Ribalta, enfront de la plaça de bous (amb 1.037 m²); i el Mercat Artesanal en l'antic recinte de fires i mercats (amb 11.900 m²).

“La nova zona de mesons ens permetrà generar un espai més segur i controlat, amb bones comunicacions i accessos, i evitarà molèsties veïnals en estar situat en una zona no residencial”, ha explicat el regidor i president del Patronat Municipal de Festes, Omar Braina. “Així mateix, mantenim altres espais gastronòmics com la Fira de la Tapa i la Cervesa, i altres propostes com la Fira Taurina o el Mercat Artesanal en altres ubicacions per a dinamitzar així altres zones de la ciutat”, ha detallat.

El Patronat Municipal de Festes preveu aprovar demà en el consell rector les bases reguladores per a l'atorgament, en règim de concurrència competitiva, de l'autorització demanial amb destinació a la instal·lació i explotació d'aquestes fondes, fires i mercats que formaran part de l'oferta gastronòmica i d'oci de les pròximes festes de la Magdalena, que se celebraran des de l'11 fins al 19 de març.