Ja tenim cartell de la Magdalena 2022! 馃挌 馃帇

El Patronat Municipal de Festes d贸na a con茅ixer l'obra triada de les 13 presentades despr茅s de la deliberaci贸 del jurat en el Palau.

El cartell amb el lema Nou somnis ha guanyat el concurs convocat pel Patronat Municipal de Festes de Castell贸 per a la Magdalena 2022. L'obra 茅s de Carla Parra Bellido, amb un lema que fa refer猫ncia als nou dies de les festes fundacionals, i ha sigut triada despr茅s de la deliberaci贸 del jurat reunit hui al Palau de la Festa. El president del patronat i edil de Festes, Omar Braina, acompanyat dels membres del jurat, ha donat a con茅ixer el cartell guanyador d'entre els 13 presentats en aquesta edici贸; sis dels quals s'han descartat des d'un primer moment perqu猫 no s'ajustaven a les bases.

Hui s'ha triat el cartell de la Magdalena 2022, prevista del 19 al 27 de mar莽. Avancem aix铆 en la tramitaci贸 i organitzaci贸 de les pr貌ximes festes, que estaran condicionades encara per la pand猫mia i que s'estan planificant tenint en compte diferents escenaris per a poder gaudir-les amb seguretat鈥, ha explicat Braina. En aquest sentit, el regidor de Festes ha recordat que s'est脿 鈥渆n contacte directe amb Salut P煤blica per a planificar les pr貌ximes festes i ajustar el programa a la situaci贸 epidemiol貌gica i a les mesures de prevenci贸 i protecci贸 davant la covid鈥. Aix铆 mateix, Braina ha destacat que des de Festes es continuar脿 鈥渢reballant amb la m脿xima prud猫ncia i responsabilitat com s'ha fet fins al moment, fent passos cap a la nova normalitat i tenint en compte l'evoluci贸 de la pand猫mia鈥.

El cartell guanyador i la resta dels 12 presentats al concurs s'exposaran a la sala d'exposicions de la Fundaci贸 D谩valos Fletcher des del 30 d'octubre fins al 7 de novembre.